Dermacodes

Tijdens onze acties kun je die leuke Derma Codes artikelen nog goedkoper aanschaffen. De actievoorwaarden staan hieronder. Lees ze goed door, want sommige actieprijzen gelden alleen voor artikelen in onze webshop.

Met onze nieuwsbrief mis je geen enkele actie

Wil je op de hoogte blijven van alle acties, aanbiedingen en de laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat moet ik doen als mijn code niet werkt?

Als je actiecode niet werkt, dan kunnen hiervoor meerdere oorzaken zijn:

• de korting wordt pas verrekend nadat de code is ingetypt en vervolgens op 'voeg toe' is geklikt.

• de korting is niet geldig op artikelen die uitgesloten zijn van deze actie.

• Je kunt per keer maar van één kortingsactie gebruik maken. Het is dus niet mogelijk om deel te nemen aan twee of meer kortingsactie en daarom is het ook niet mogelijk om meerdere codes in het winkelmandje te verwerken.

Voorwaarden kortingsacties

Bij alle kortingsacties dien je gebruik te maken van een door Derma Codes verstrekte kortingscode. Om korting te krijgen, moet je de kortingscode invoeren bij het afrekenen op de check-out pagina van Derma Codes. Kortingen worden niet achteraf verrekend na aankoop van een product. Klanten krijgen dus alleen korting als de kortingscode bij het afrekenen is ingevuld.

Voorwaarden kortingsacties demonstraties & workshops

De kortingscode die is verstrekt bij demonstraties en workshops tot één week na uitgifte geldig, daarna vervalt de code. De korting is alleen geldig op producten van Derma Codes. Je dient de kortingscode in te voeren bij het afrekenen op de check-out pagina van Derma Codes. Kortingen worden namelijk niet achteraf verrekend na aankoop van producten en materialen. Klanten krijgen dus alleen korting als de kortingscode bij het afrekenen is ingevuld.

Als er tijdens demonstraties en workshops kortingen gelden op de producten zijn deze enkel geldig voor de bezoekers van demonstraties of workshops. De geldigheid van de korting is afhankelijk van de aanbieding die op dat moment wordt aangeboden.