Dermacodes

Wanneer je een product wilt retourneren kan dat natuurlijk altijd. Afhankelijk van de reden van retourneren kan het zijn dat je het aankoopbedrag terugkrijgt. Voor het retourneren van je product kun je onderstaand formulier invullen en bijvoegen bij je retourzending. Voeg dit document altijd, volledig ingevuld, bij je retourzending. Zonder dit formulier nemen wij je retour niet in behandeling.

Retourformulier

Download hier het formulier en vul deze in om je retour compleet te maken.

Heb je nog extra vragen over retourneren? Dan verwijzen wij je graag naar de veelgestelde vragen!

Garantie

De producten verkocht onder handelsnaam Sense Laser en Derma Codes dragen een garantie van tenminste 1 jaar na aangaan van de koop of huurkoopovereenkomst. Uitgesloten hiervan zijn handstukken, lampen of producten waarvan niet te achterhalen is hoe deze zijn gebruikt door de koper. Op deze producten zit geen garantie.

De garantie geldt niet in het geval van normale slijtage, alsmede wanneer de oorzaak van het defect niet duidelijk kan worden vastgesteld.

Bij het aangaan van een Overeenkomst voor aanvullende garantie gelden de daarvoor bestelde voorwaarden ter aanvulling op deze Algemene Voorwaarden. Wil je aanvullende garantie aanvragen? Dat kan! Mail jouw aanvraag naar: info@dermacodes.nl